A domináns

Alávetett - Trilógia 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Nathaniel West sosem veszíti el az irányítást.
A West Industries playboy igazgatójaként nappal a tanácsteremben irányít, éjszaka pedig a hálószobában, mint szigorú domináns, kemény szabályokkal. Soha nem fogad el tapasztalatlan alávetettet, ám amikor Abigail King jelentkezése kerül az íróasztalára, megszegi a saját kikötéseit, és próbába teszi a lányt.
Abby ártatlansággal vegyített hajlandósága mámorító, és Nathaniel hamarosan úgy dönt, hogy nyakörvével a tulajdonába veszi, akivel, azt tesz, amit csak akar. Amíg a lány követi a parancsait és teljesen aláveti magát neki, senki nem sérül meg. Nathaniel azonban kezd beleszeretni Abbybe, és ekkor döbben rá, hogy a bizalom kétoldalú. Olyan titkai vannak, amelyek ledönthetik a kapcsolatuk alapjait…
Tara Sue Me Alávetett-trilógiája több millió eladott példánynál tart, és a világ számos országában vezette a bestseller-listákat.

A domináns ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 961 Ft

A domináns ekönyv adatai
egyedi szavak száma 29
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


marisz1

mikor fog már meg jeleni

  • 0
2016-08-18 18:27
hkl796

Már megint csúsztatva a megjelenés :( :(

  • 0
2016-09-16 20:43
Írj véleményt az ekönyvről: A domináns
Regisztrálok