A szürke ötven árnyalata

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Vásárlásod esetén a Trilógia további köteteihez, valamint Sylvia Day Hozzád kötve és Melléd láncolva című ekönyveihez 750 Forint kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Hogyan működik?

Vásárlásodat követően egyedi kuponnal ajándékozunk meg e-mailben, melyet a fenti 4 ekönyv bármelyikére felhasználhatsz. Így kár 3000 Forintot is megtakaríthatsz!


A műről bővebben

Az erotikus, mulattató és mélyen megindító Ötven árnyalat-trilógia olyan történet, amely hatalmába keríti és birtokba veszi olvasóját, azután mindig vele marad. Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát. A nem ebben a világban élő és ártatlan Ana megretten, amikor ráébred, hogy akarja ezt a férfit, és annak rejtélyes tartózkodása ellenére kétségbeesetten próbál közelebb kerülni hozzá. Grey, aki képtelen ellenállni Ana szelíd szépségének, eszének és független szellemének, elismeri, hogy ő is akarja a lányt - de a saját feltételei szerint. Ana, akit egyszerre ijeszt és izgat Grey szokatlan szexuális ízlése, habozik. Greyt minden sikere - multinacionális vállalkozásai, hatalmas vagyona, szerető családja - ellenére démonok gyötrik. Amikor a pár vakmerő, szenvedélyes viszonyba kezd, Ana fölfedezi Grey titkait és tulajdon, sötét vágyait.
A szürke ötven árnyalata ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

A szürke ötven árnyalata ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8246
ekönyv hossza 599 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A szürke ötven árnyalata
Regisztrálok