KISMAMA NAGY FORMÁBAN

ebook
0 értékelés (érték: 0)

E könyv nem orvosi értekezés, és nem enciklopédia, ugyanakkor igyekeztem valamennyi általam szerzett tapasztalatot és élményt megosztani benne. A könyvben őszintén beszélek a várandósság során folytatott súlyzós edzés lehetőségeiről és hatásairól. Nem vagyok orvos, és nem vagyok profi testépítő. Nem én vagyok az első nő, aki rendszeresen edzett súlyokkal a terhessége alatt, és nem is én leszek az utolsó. Én viszont szükségét éreztem annak, hogy egy könyvben foglaljam össze az élményeimet és a tapasztalataimat, azzal a szándékkal, hogy más nőket segítsek és inspiráljak, valamint eloszlassam a terhesség alatti testmozgással kapcsolatos tévhiteket. A nyíltság és a keresetlen őszinteség híve vagyok. A következő sorokban sem fogok kertelni, mert abban szeretnék segíteni Neked, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

Könyvem 2016 októberében jelent meg az Egyesült Államokban, valamint másik 250 országban. Számos ismerősöm jelezte, hogy szeretné magyar nyelven olvasni a könyvet, én pedig szerettem volna eleget tenni a kérésüknek. Remélem, nem okozom csalódást nekik.


KISMAMA NAGY FORMÁBAN ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

1 181 Ft

KISMAMA NAGY FORMÁBAN ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Könyvem.hu
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: KISMAMA NAGY FORMÁBAN
Regisztrálok