Mikroökonómiai és piacelméleti feladatgyűjtemény

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A kiadó kérésére ez az ebook kizárólag
Bookandwalk alkalmazásokkal (iOS, Android, Windows)
Bookandwalk webes olvasóval
érheted el.

Felhívjuk figyelmét, hogy technikai okok miatt a könyv jelenleg kizárólag a Bookandwalk webes olvasóval érhető el. A könyv nagy mennyiségben tartalmaz képeket, így a betöltés folyamata lassulhat.

A mikroökonómia és a piacelmélet nagyon szorosan összekapcsolódó tudományágak. A piacelmélet nem érthető meg mikroökonómiai ismeretek nélkül, ugyanakkor a mikroökonómia önmagában számos kérdést rendkívül leegyszerűsítve, a valóság többirányú megközelítését kizárva tárgyal. Ezért fontos, hogy a két területet szintetizálva, együttesen sajátítsák el azok a szakemberek, akik bármilyen megközelítésben gazdaságelemzési kérdésekkel kívánnak majd foglalkozni.

A Mikroökonómiai és Piacelméleti Feladatgyűjtemény – négy nagy presztízsű egyetem tíz oktatója, valamint egy hallgató és egy külső szakember közös munkája - pontosan ezt szeretné elősegíteni. A könyv használói tizenhárom fejezetében témánkénti bontásban oldhatnak meg feladatokat, illetve a tárgyat tanító oktatók kiválaszthatják a kurzusuk tematikájához illő kérdéseket. A jelen második kiadásban az első kiadáshoz képest három fejezet megújult, és kibővült. A feladatgyűjteményt nem csak a jövő közgazdászainak és gazdasági mérnökeinek ajánljuk, hanem minden olyan érdeklődő olvasónak, aki példákon keresztül szeretné elsajátítani a mikroökonómia és a piacelmélet összefüggéseit.

ekönyv ár:

787 Ft

Mikroökonómiai és piacelméleti feladatgyűjtemény ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7735
ekönyv hossza 947 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: TOKK
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Mikroökonómiai és piacelméleti feladatgyűjtemény
Regisztrálok