Ragnarök

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Valamikor a IX. században egy csapat svédviking útnak indul, hogy tűzön és vízen átkelve megbosszulja otthonaelpusztítását. Mindnyájan emlékeznek még rá, mikor szűnt meg az élet egykorvirágzó falujukban, Eldhärden és környékén: amikor Nídhögg, a fekete dögmegjelent, mindent letarolt, majd eltűnt az ismeretlenbe. Kilencujjú Gudleif éshuszonkét vakmerő embere felkerekedik, hogy a Vågbrytare fedélzetén nekivágjonaz ismeretlennek, megkeresse a szörnyet, és a saját fészkében végezzen vele.Útjuk ismeretlen vizeken, idegen hegyeken és éjsötét erdőkön keresztül vezet,miközben az ő nyomukban is ott liheg egy titokzatos, sebezhetetlen harcos, akiTyr Pajzsát viseli.

Bíró Szabolcs, a magyar középkor megszállottjaezúttal tőle szokatlan témával lepi meg olvasóit:a Ragnarök történelmi alapokon nyugvó középkori fantasy, egysosemvolt, véres saga a bosszúról, a tűzről, és arról, hogy észak fiai gyakrankeményebbek és kikezdhetetlenebbek, mint a skandináv acél.


Ragnarök ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

Ragnarök ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6732
ekönyv hossza 299 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Historium Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Ragnarök
Regisztrálok