Szerezd vissza éleslátásodat

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Látásjavítás könnyen és hatékonyan – gyorsan mutatkozó eredmények

Leo Angart, a módszer megalkotója üzleti tanácsadó, szerző és tréningvezető. Huszonöt éven át ő is szemüveges volt, így személyes tapasztalatait osztja meg velünk, s immár több mint tizenöt esztendeje annak, hogy nem hord szemüveget.

Miben különbözik ez a módszer az eddig ismert látásjavító programoktól?

A bemutatott eljárás sokkal átfogóbb, mint az eddig ismert, természetes látásjavító módszerek, mert a pszichikai területeket is magában foglalja, ezáltal a szemeddel kapcsolatos gondok fizikai és lelki okaira is fényt deríthetsz. Miért fontos ez? Mert tudományos kutatások bizonyítják, hogy a tökéletes látás feltételei 90%-ban pszichikai eredetűek. A szerző megközelítésmódja nagyon specifikus és személyre szóló, ezért kifejezetten a te látásproblémád mértékére szabott gyakorlatokat tudsz összeválogatni a kötetből.

A könyv egyszerű látásvizsgálatainak elvégzésével magad is ellenőrizheted a látásod szintjét, és folyamatosan figyelemmel követheted a fejlődésedet.

Leo Angart látástréning módszere az alábbi esetekben eredményes:

Rövidlátás: a távolra látás képességének csökkenése

Szemtengelyferdülés: egyenetlen feszültségmintázatok a szaruhártyán

Időskori távollátás: amikor olvasószemüvegre van szükség

Szemkoordináció: amikor a szemek közelebbre vagy távolabbra fókuszálnak annál a tárgynál, amelyre a figyelem irányul

Ansiometropia: amikor a két szem látóképessége különböző mértékű

Amblyopia („lusta szem” néven is ismeretes): olyan látásprobléma, amelynél az agy kikapcsolja az egyik szemből beérkező információkat

Kancsalság: amikor az egyik szem kifelé vagy befelé kancsalít

Győződj meg róla, hogy a te szemed is lehet tökéletesen egészséges!

Próbáld ki a világsikerű Látástréning-programot!

Leo Angart 1996 óta tartja látástréning-tanfolyamait szerte a világon. A csoportfoglalkozásokkal és az ott szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos részletekért látogass el a következő honlapra: www.vision-training.com

„Nincsenek ínyemre a hosszú távú projektek. Szeretem azt érezni, hogy már húsz perc – vagy még rövidebb idő – alatt előrelépést érek el, másként elveszítem az érdeklődésemet. Nem várom persze, hogy egyetlen gyakorlat elvégzése után tökéletes legyen a látásom, de azt igenis érzékelni akarom, hogy fejlődök, és nem csupán képzelem, hogy valami történik. Tehát az általam oktatott módszer gyorsan és látványosan működik.”

Leo Angart

Szerezd vissza éleslátásodat ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

1 961 Ft

Szerezd vissza éleslátásodat ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: Szerezd vissza éleslátásodat
Regisztrálok