100 karátos keblek

A nagy kebelhajsza

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ez a történet napjainkban játszódik, főszereplője Dallos Dániel, egy pályakezdő titkosügynök, akinek az első küldetés már rögtön egy fontos államérdek. Orosz korona gyémántokat keres, ám ezek hollétéről csak az Akrobata tud, aki szakmája nagy öregje, egy szabadúszó titkosügynök. Két éve az Akrobatát bízták meg, hogy Magyarországra szállítsa a gyémántokat, de küldetés közben elkapták, és lecsukták egy korábbi ügye miatt. A gyémántoknak nyoma veszett, és a történet itt kezdődik.

Dallos Dani kapja a feladatot, hogy felvegye a kapcsolatot az Akrobatával, akitől csak annyit tud meg, a gyémántok szilikon mell implantátumba lettek rejtve. Az implantátumokat azonban rendeltetésszerűen felhasználták… Egy országokon átívelő kaland veszi kezdetét. Dallos, Akrobata és egy alkalom szülte tolvaj, kinek neve Könyvjelző üldözik a „gyanúsított” lányokat. Egymást, átverve, megelőzve, alkalmanként társulva versengenek, hogy elsőként szerezzék meg a kincseket.

A Fidszi-szigeteki börtöntől, egy svájci temetőig, majd egy japán fogorvosi rendelőből a kegyetlen szibériai fogságig terjedő hajsza során az olvasó jól szórakozik, és szeme előtt nő fel Dani, akiből egy céltudatos és határozott ember válik. Végül persze a gyémántokat meglelik, és odakerülnek, ahova valók. Szerelem is lobban, ám nem csak egy, és ez sem ment simán. A könyvön akár sírni is lehet, de csakis a nevetéstől.

100 karátos keblek ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 023 Ft

100 karátos keblek ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5812
ekönyv hossza 215 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Underground Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: 100 karátos keblek
Regisztrálok