180°os szerelem

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Két fiú életében bekövetkezett 180°-os fordulat…

Trágár beszéd és felnőtt tartalom is fellelhető a sorok között, ezért kérlek saját felelősségre olvasd el!

Stefan Hill egy gondoskodó báty, akinek a jövője kilátástalan. Nem barátok az iskolával, és a tanulással sem. Célja sincsen az életben, él a mindennapoknak és élvezi az életet. Ebből kifolyólag pedig kap maga mellé egy igazi lángész tanulót, hogy felhúzza a jegyét, azonban ez a diák egy meleg fiú. Stefan pedig állítása szerint gyűlöli a melegeket. Elképzelni sem tudja, hogyan fog egy csapatként dolgozni egy ilyen alakkal.
Aaron Graham egy elismert, helyes, okos diák, aki a jövőben az eszével szeretné megkeresni a napi betevőjét. Mikor találkozik a gyenge tanulóval, remek lehetőségnek tartja, hogy gyakorolja tanári vénáját, azonban a csapatmunka nehézségekbe ütközik. A tanítványa irtózik a melegektől, és ezt nem egyszer a fejéhez is vágja. De az érzelmeknek nem lehet parancsolni, ő pedig halálosan beleszeretett a szőke, borzos hajú fiúba, és nem tud megállását parancsolni a szívének.

180°os szerelem ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

180°os szerelem ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5277
ekönyv hossza 306 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: 180°os szerelem
Regisztrálok