A 10 leggyakoribb KUTYA betegség

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A mai információ áradatban és túlkínálatban nem könnyű megtalálni az éppen szükségeset. A szelektálás és rangsorolás szinte megoldhatatlan feladat elé állítja az embert, aki választ keres valamely felmerülő problémájára.
Ez alól a kutyát tartó ember sem kivétel.
Amikor szeretett, hűséges négylábú barátjával valami nem mindennapi történik, például megbetegszik, a gazdi azonnal, gyorsan áttekinthető információhoz szeretne jutni.
Ebben a – sorozatindító - kiadványban többek között választ kaphatnak a gazdik a parazitákkal, a daganatos betegségekkel, a parvovírussal és az allergiás tünetekkel kapcsolatos legfontosabb tünetekről és a lehetséges megelőzési, valamint terápiás- és gyógymódokról.

Stefan Siman, állatterapeuta és kutyatréner, ezzel a kiadvánnyal, - a világban közismert és közkedvelt 'TOP 10' listák mintájára, - egy sorozatot indít, amelyben a kutyakedvelő embereket leginkább érintő témakörökről lesz szó. A sorozat tervezett darabjaiban a betegségeken kívül szólni fog még nevelési hibákról, könnyen tanítható trükkökről, kutyával látogatható vendéglátóhelyekről, valamint a kedvencek elhízásáról is.


Kovrig Johanna
kutyatréner
A 10 leggyakoribb KUTYA betegség ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

236 Ft

A 10 leggyakoribb KUTYA betegség ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2046
ekönyv hossza 38 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 4TAPPANCS
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A 10 leggyakoribb KUTYA betegség
Regisztrálok