A HÁROM TESTŐR EURÓPÁBAN

Rejtő Jenő halhatatlan légiósai visszatérnek

ebook
0 értékelés (érték: 0)

’A táska… Csak nem képzeled, hogy ellopta?’’
A Törököt ismerve nem képzelem, hanem biztos vagyok benne.’
’Észrevettél valami szokatlant?’
’Igen. Mióta a tetem nem jár be dolgozni, a kasszában szokatlanul sok pénz marad.’
Rejtő Jenő halhatatlan légiósai visszatérnek!
Szerződéses szolgálatuk befejeztével Csülök, Senki Alfonz és Tuskó Hopkins búcsút intenek a Francia Idegenlégiónak. A három testőrnek nevezett trió szétszéled és megpróbál megfelelni a civil élet nehéz kihívásainak. Két évtizeddel később együttes történetük új fejezethez érkezik, mikor szomorú hírt kapnak régi barátjuk, a Török Szultán haláláról. A temetésre Nápolyba érkeznek, azonban a néhány napra tervezett látogatás az elhunyt ármánykodásából kifolyólag hetekig tartó, lélegzetelállító kalandként folytatódik. A fél Európát átszelő menekülés oka a nápolyi maffiától lopott értékes táska. Az üldözők mögött a casertai Királyi Palotában közel törvényes játékbarlangot üzemeltető Keresztapa áll, aki mindent megtesz a kincs visszaszerzéséért. Az ő parancsára képbe kerül a brit alvilág, amely a gyermekrablástól sem riad vissza. Senki Alfonz fiának élete a tét, váltságdíjként a testőröknek Londonba kell vinniük a táskát.
Gönczöl András humoros töltetű kalandregényének hősei ugyanazok a szimpatikus, de már középkorú gézengúzok, akik Rejtő Jenő (P. Howard) világhírű könyveiben a harmincas évektől kezdve nevettetik az olvasót.

A HÁROM TESTŐR EURÓPÁBAN ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

1 677 Ft

A HÁROM TESTŐR EURÓPÁBAN ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Underground Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A HÁROM TESTŐR EURÓPÁBAN
Regisztrálok