A Holland alagút

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Rafinált nagyhatalmicselszövés szálai bonyolódnak William G. Winkler új thrillerének lapjain,melynek kitervelői Moszkvában, haszonélvezői pedig közel-keleti fővárosokbanüldögélnek, miközben New Yorkban emberéletek tízezrei forognak kockán.

George McGeary , a CIA fél lábbal már nyugdíjban lévő bécsirezidense a Hilton szálló bejáratánál megpillantja azt az embert, akiévtizedekkel korábban a kihallgatását vezette a KGB-nál. Nem csal az ösztöne,amikor arra a következtetésre jut, hogy itt valami rémisztő dolog készül. Figyelmeztetésérehatalmas titkosszolgálati gépezetek lépnek működésbe. Az olvasó pedig hamarosanrájön, hogy a világ alig változott valamit a hidegháború óta, legfeljebb aJames Bondok őszültek meg közben...

A Németországban élő, de magyar nyelven író William G.Winkler A pénzváltó és A 210-es izotóp után harmadik regényével is bizonyítja:a politikai kalandregény műfajában a legjobbak közé tartozik, de ő az, aki mindenkinélfrissebben reagál a világpolitika aktuális eseményeire.


A Holland alagút ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 173 Ft

A Holland alagút ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8388
ekönyv hossza 372 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Holland alagút
Regisztrálok