A Jóbarátok-generáció

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Jó reggelt! Tényleg 1994-et írtunk, amikor a televízió műsorratűzte az első epizódot?

Abban az évben, szeptemberben hat barát ücsörgött a kedvenc kávézójukban,hogy szexről, párkapcsolatokról, munkáról meg az élet egyéb dolgairóltrécseljenek - és a mai napig újabb és újabb rajongók fedezik fel Rachel,Ross, Joey, Chandler, Monica és Phoebe életét. A sorozat - tehetségesmegalkotóinak köszönhetően - szőröstül-bőröstül bekebelezte a fiatalközönséget. A Jóbarátok volt e korszak legkedveltebb és a legnagyobb hatásútelevíziós programja. Soha nem tartottak szünetet.

De pillantsunk csak bele, mi zajlott a színfalak mögött!

Saul Austerlitz, a popkultúra ismert krónikása, exkluzív interjúkatkészített az írókkal, a rendezővel, a producerekkel és a stáb tagjaival asorozat történetéről, amely a Netflixen jelenleg is meghökkentőnépszerűséggel éli utóéletét. Izgalmas részleteket közöl a forgatáskörülményeiről, a Super Bowlról, londoni utakról, leszbikus esküvőkről,frizuradivatokról, szupersztárok cameoiról vagy a millió dollárosszerződésekről.

A Jóbarátok az új műsorokkal is felveszi a versenyt. Előkelő helyet foglalel televíziós adások népszerűségi listáin, az ismétlések is ott vannak a Top10-ben! A Jóbarátok a 90-es évek televíziós szimbólumává vált, öröksége éssikere a legmerészebb ábrándokat is túlszárnyalja. Ez a letehetetlen, vidám,humoros könyv is ezt bizonyítja.

A Jóbarátok rajongók elképesztően sok izgalmas háttérsztorit ismerhetnekmajd meg a kötetből. A Generation Friends Amerikában a sorozat bemutatójának25. évfordulójára jelent meg.

A Jóbarátok-generáció ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

A Jóbarátok-generáció ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10188
ekönyv hossza 491 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Jóbarátok-generáció
Regisztrálok