A KUTYApszichológus válaszol

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A könyv, amit az olvasó a kezében tart, több szempontból is hasznos olvasmány. Egyrészt tükröt tart elénk bemutatva azt, hogy miféle viselkedési problémákkal szembesülhet egy átlagos kutyatartó és egyúttal érzékelteti azt –a gazdák felől megnyilvánuló- alapvető igényt, hogy kérdéseikre megfelelő szakembertől választ kapjanak.

Másrészt felhívja a figyelmet arra, hogy elengedhetetlenül fontos a magyarországi kutyatartás kultúrájának javítása, hiszen még a kutyához jó szándékkal közeledő emberek között is nagy számban vannak olyanok, akik nincsenek tisztában az állatért érzett felelősség kérdésével. A kutya az ember teremtménye, egy olyan komplex szociális lény, akinek biológiai sajátosságait saját igényeink és elvárásaink alapján alaposan átalakítottunk. Ebben a helyzetben valamennyiünk közös feladata, hogy harmonikus kapcsolatot alakítsunk ki vele, hiszen akár akarjuk akár nem, mindennapi életünk állandó kísérője és az emberi társadalom kitörölhetetlen tagja.


Topál József - etológus

A KUTYApszichológus válaszol ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

945 Ft

A KUTYApszichológus válaszol ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4183
ekönyv hossza 133 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 4TAPPANCS
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A KUTYApszichológus válaszol
Regisztrálok