A Medúza-amulett

ebook
0 értékelés (érték: 0)

RobertMasello új thrillerében David Franco, a zseniális, de szkeptikus ifjúkutató egy legendás műtárgy nyomába ered: egy amulettet keres, amelyetBenvenuto Cellini, a reneszánsz Itália kézművesmestere készített. Azamulettet a szépsége mellett a varázsereje teszi értékessé, ugyanakkorigen veszedelmesnek tartják.

Azegyszerű nyomozásnak induló kaland intrikák szövevényévé válik. FrancoLoire menti kastélyokban és római palazzókban kutat a kincs után, hogymegfejtsen egy rejtélyt, amely ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget.

Atudós egy sötét titkokat ismerő, gyönyörű firenzei lányt hívsegítségül, s orgyilkosokkal a nyomában néz szembe egy sokkal erősebbgonosszal, mint amitől rémálmaiban rettegett. Lélegzetelállítófordulatokban bővelkedő utazásuk Chicago utcáitól a nagy franciaforradalom káoszáig vezet.

Egyregény, amelyben a történelmi tények találkoznak az irodalmikreativitással, és a lehetetlen félelmetes valósággá válik. AMedúza-amulett Cellini művéhez hasonlóan egyedi alkotás, éppen olyanvonzó, mint amilyen ijesztő, és éppen olyan monumentális, mint amilyenmerész.

RobertMasello az Egyesült Államok egyik legsikeresebb történelmi és misztikuskrimi írója, regényeit 15 nyelvre fordították le. A magyar közönség AzEinstein-prófécia és A Romanov-kereszt címmel megjelent regényeinkeresztül ismerhette eddig meg.


A Medúza-amulett ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 1 803 Ft

1 352 Ft

A Medúza-amulett ekönyv adatai
egyedi szavak száma 11132
ekönyv hossza 579 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: 21. Század Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Medúza-amulett
Regisztrálok