A Nimfa

Intim fotónovella

Szerzők listája
ebook
0 értékelés (érték: 0)

Tanítások intimitásról és szexualitásról a szerző retus nélküli fotóival

“Mélyen a testemben, eggyé forrva a bennem lüktető ritmusok váltakozásával, életre kel bennem a vadállat. Még nem tudom mivé, milyen lénnyé akarok átváltozni, de már menthetetlenül érzem, hogy elvesztem, és ezt még élvezem is.

Nem akarok szép lenni, nem akarok jó lenni. Őszinte akarok lenni, bármit jelentsen is ez. Azt akarom, hogy senkinek, senkinek ne kelljen megfelelnem, és hogy végre önmagam lehessek. Meg akarom tapasztalni magam olyannak, amit épp érzek, ott, ahol épp vagyok.”

Tévedtél már el lelked erdejében? S ha igen, visszataláltál – e önmagadhoz? Vajon ismered a benned rejlő bestiát, s ha igen, meg is tudod szelídíteni? Vajon megijedsz – e önnön árnyékodtól, ha az mezítelen szépségével köszön vissza rád? Vajon készen állsz – e a kalandra, hogy, mint kíváncsi Nimfa a fényre jöjj?

Szentesi Szilvi intimitás művész, ez alkalommal egy varázslatos világba invitál minket: lelkünk erdejébe, mely sok árnyat rejt. Végtelen könnyedséggel, leírhatatlan bájjal, egy pajkos Nimfa légiességével segít minket hozzá egy olyan technikához, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy láncainktól megszabaduljunk, és örömtelien időzhessünk saját szépségünkben. Abban a természet ihlette csodában, mely szűkölő állatként ott rejtőzik bennünk, s csak arra vár, hogy a fényre csalogassuk.


A Nimfa ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 969 Ft

A Nimfa ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Spectre Media Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Nimfa
Regisztrálok