A Zöld majom R.t. utasai

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Egy fiatalembert kiraknak a kutatói állásából, aki különös kalandok árán megalkotja az időutazó masináját. Barátait, kalandos körülmények között az időben utaztatja. Ő, és munkatársnői egy lakatlan szigetre költözik.
Svéd és olasz szülők gyermeke dr, Johanson Kálmán, aki ízig - vérig magyarnak vallja magát. Kutató intézetben dolgozik 2327-ben, ahonnét nézetkülönbözet miatt kirúgják. Elkeseredett állapotában egy XX. századi presszóba tér be, ami is a törzshelye lesz, ahol is, hasonló okok miatt, magasan kvalifikált emberek időztek minden nap, díszmagyarba, karddal sarkantyús csizmában. Ezek az emberek csak a XX. századi magyar slágereit, magyar nótáit voltak hallgatni, és énekelni. Befogadták nehezen Kálmánt is, aki később a segítségüket kérte, hogy megtudja valósítani az álmát, egy időutazó masinát tudjon megvalósítani. Akik "megfinanszírozzák" neki, részvénytársaságot alapítanak. Ennek az az ára, hogy majdan utaztatja őket is ahová kívánják. Eleinte nem halad, mert ugyanúgy kell innia velük, mint korábban, ezért nem engedi őket fel többé a lakására. A volt munkahelyéről segítségére lesz a munkába két gyönyörű asszisztens lány, akiket többen is követnek. A munkát siker koronázza, megvalósítja a masinát.Először az Rt. tagok kívánságának tesz eleget, majd a lányok kiválasztanak egy trópusi szigetet, ahová 5000 évvel vissza mennek az időbe, ahol még minden tökéletes volt a Földön. Szüleivel megpróbálják az emberiség nagy gonosztevőit más körülmények közzé utaztatni. Idillikus állapotot hoznak létre a szigeten végül, ahol mindenki tökéletesen érzi magát.

A Zöld majom R.t. utasai ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

945 Ft

A Zöld majom R.t. utasai ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6850
ekönyv hossza 409 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A Zöld majom R.t. utasai
Regisztrálok