A betegség, mint szimbólum

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A betegség -ahogy a szent iratokban is beszélnek róla -mindnyájunknak fejlődési lehetőség, így az Ön számára is az. Minden tünetnek lelki háttere van, és ezek feltárásával, megértésével lehetőséget kap arra, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Lehet, hogy meggyógyul már rögtön a megértés által, de betegsége egyben feladat is, amelyet még ideig-óráig hordoznia kell, amíg megtörténik a teljes bevésődés. Fontos megértenie, hogy teste csak a szimbólumok nyelvén tud szólni, tünetek nyelvén, s hogy a betegség - sértődött lélek felkiáltása- A test mint forma, mindig a tartalom fizikai megjelenítője, nem lehet becsapni. Ha megvizsgálja testi jeleit, megtudhatja, miért sértődött meg a lelke. Ne várassa tovább! Ez az útmutató könyv segítségére lesz abban, hogy végre kiengesztelje.

A betegség, mint szimbólum ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 378 Ft

A betegség, mint szimbólum ekönyv adatai
egyedi szavak száma 13587
ekönyv hossza 1029 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


bezsmodszer

Fontos, mondhatni alapkönyv, ha meg akarjuk érteni testünk üzeneteit. Szeretem a könyvet, egyrészt mert kitűnő kézikönyv, amennyiben egy-egy konkrét tünet vagy betegség lelki lelőhelyét keressük, másrészt, mert egyébként is közelebb visz önmagunkhoz, hogy egy kicsit többet megértsünk, felfogjunk abból a csodából, ami az emberi élet.

  • 0
2014-09-06 12:35
Írj véleményt az ekönyvről: A betegség, mint szimbólum
Regisztrálok