A boldogság kék madara

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Szórakoztató olvasmány, amely tökéletes a popzene és a romantikus vígjátékok
szerelmeseinek.” – Kirkus Reviews

Jane Start harminchárom éves, le van égve, és újra szingli. Tíz évvel korábban volt egy slágere - amelyet a világhírű szupersztár, Jonesy írt -, de Jane-nek azóta sem sikerült az áttörés. Most négy szemeteszsákból él a szülei házában, és a „fellépései” Las Vegas-i karaokékra redukálódtak. Ez már a vég! Ám amikor régi menedzsere, Pippa elküldi Jane-t Londonba, hogy összeszedje magát, a repülőn egy különös idegen lesz társa az úton. Tom Hardy, egy elegánsan jóképű oxfordi irodalomprofesszor. A nőt elbűvöli és megihleti a férfi... Van még esély rá, hogy Jane igazi sztárrá váljon és a szerelem is rátaláljon, vagy a múlt közbeszól? Tom tényleg az, akinek látszik? Vajon a lány ki tud lépni Jonesy régi slágerének árnyékából, és végre saját fényében tündökölhet?

Susanna Hoffs amerikai énekesnő és színésznő első regénye a szenvedélyt és múltunk szellemeit fedezi fel, miközben bepillantást enged a zeneiparba. Egyszerre áthatóan szexi, fergetegesen vicces és végtelenül vidám.

„Susanna Hoffs ugyanolyan magával ragadóan ír, mint ahogyan énekel.” — Helen Fielding bestsellerszerző

„Ez nem csak egy könyv, ez egy szerelmes dal.” ― Christina Lauren New York Times bestsellerszerző

„Részben brit romantikus komédia, részben Jane Eyre, és száz százalékig élvezetes.” – Tom Perrotta New York Times bestsellerszerző

„Gyengéd, vicces szerelmi történet, rock and roll köntösbe burkolva.” – Jessica Anya Blau bestsellerszerző

„Ötletes és szórakoztató.” – Los Angeles Times

A boldogság kék madara ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 936 Ft

A boldogság kék madara ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8831
ekönyv hossza 481 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A boldogság kék madara
Regisztrálok