A csodák tanítása egyszerűen

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Hamindig is el akartad olvasni A csodák tanítását, de túl nehéznek találtad és túl vaskosnak az eredeti könyvet, imádni fogod a klasszikusnak ezt az egyszerű,de könnyen érthető átiratát, amely 365 napos lebontásban foglalja neked össze az eredeti művet.A csodák tanításának leckéi nagyon mélyek ésmegindítóak, ám az eredeti mű sokaknak nehezen emészthető formában tárjaelénk ezt a felbecsülhetetlen értékű spirituális tudást. Most viszont a Pam Grout-nak, az E2, E3 és az Adj hálát és gazdagodj címűsikerkönyvek szerzőjének köszönhetően megismerheted Acsodák tanításának praktikus, könnyen alkalmazhatóváltozatát.

A könyvbena következőket találod: szórakoztatóés egyben elgondolkoztató napi leckéket, mint például: „A fejemben élőszószátyár átlényegítése” és „Az ego nem amigo”. A csodák tanításában szereplő eredeti spirituális szöveglényegi üzeneteit összefoglaló magyarázatokat - a mindennapi életedrevetítve. Ismétléseket, hogy a Tanítás leckéi tényleg rögzüljenek. Személyes történeteket, melyekmegmosolyogtatóak és mégis mélységesen felkavaróak.

Pam Grout egyedi módon ötvözi az örök igazságokata pop kultúrával és a személyes anekdotákkal. Magával ragadó stílusúspirituális mű, mely meg fogja változtatni az életedet. Pam Grout a varázslat és a bűbájfrontvonalainak felfedezője. Írásai átsegítik a kétkedőket a spiritualitás oldalára. Statisztált márzombifilmben, írt már countrydalt, gyártott már tévésorozatot és társalgottmár masai harcosokkal, török szultánokkal és Intivel, az ecuadorinapistennel. Olyan oldalaknak ír könyveket és cikkeket, mint a CNN Travel, aMen’s Journal, a The Huffington Post és a People Magazine. Olyan New YorkTimes bestsellerek írója, mint az Adj hálát és gazdagodj, az E2 és az E3.

A csodák tanítása egyszerűen ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 3 142 Ft

2 828 Ft

A csodák tanítása egyszerűen ekönyv adatai
egyedi szavak száma 10101
ekönyv hossza 421 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Édesvíz Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A csodák tanítása egyszerűen
Regisztrálok