A farkasok elnémulnak

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Márton Veronika hősei egyáltalán nem szokványos falusi életet élnek. Rebeka, Endre, Gábor és Cézár, a farkaskutya - kalandos emberi sorsok, gyilkosságok kusza szövevénye Rebeka élete, mert a lány apja határőrtiszt egy határmenti településen, és szinte természetes, hogy egy határőrtiszt Endre lesz a férje is.

Rebeka egy szép nagy kulák házat örököl, melynek lomtalanításakor tetemes értékű aranyat és valutát találnak. A hatvanas évek végén ez még bűncselekménynek számít Magyarországon, a kincset mégis megtartják és elrejtik. A ház istállójának bontásakor, annak pincéjéből egy női csontváz kerül elő, medencéjében egy kicsi csontvázzal. Ezután még négy újszülött maradványát találják meg, és egy naplót. Ez a napló felfedi kik voltak a ház tulajdonosai, és azt is, hogy ki követte el a gyilkosságok sorozatát, de Rebeka kalandjai ezzel még nem érnek véget...

A farkasok elnémulnak ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 173 Ft

A farkasok elnémulnak ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5798
ekönyv hossza 264 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A farkasok elnémulnak
Regisztrálok