A hadtudomány aktuális kérdései 2021

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az Ukrajnában zajló háború következtében jól érzékelhetően megnövekedett a társadalmi érdeklődés a harcászati problémák megértését illetően is, ami felerősítette a tradicionális vitát: vajon mi is az a hadtudomány?

Az élő, művelt hadtudomány azonban nemcsak egy definíció, hanem a szakterület művelői által vizsgált, kutatott témák, eredmények, felvetett kérdések, alkalmazott eljárások, módszerek, valamint a hozzájuk kapcsolódó emberek és azok interakcióinak az összessége.

Ennek az élő hadtudománynak jelentős szegmensét reprezentálja ez a kötet, jelesül azt, hogy a tudományos kutatói pályájuk kezdetén lévő doktorandusz hallgatók milyen problémákra összpontosítanak, és azokra milyen megoldásokat javasolnak.

Olvassák nyitottan ezt a művet, és reményeink szerint átfogó képet kapnak a hadtudomány aktuális, fókuszban lévő kérdésköreiről, továbbá az azokra adható szakszerű válaszokról

A hadtudomány aktuális kérdései 2021 ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 625 Ft

A hadtudomány aktuális kérdései 2021 ekönyv adatai
egyedi szavak száma 13127
ekönyv hossza 744 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ludovika
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A hadtudomány aktuális kérdései 2021
Regisztrálok