A herceg szerelme

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Corinna Miller, 7 nap a herceggel című romantikus regényének várva várt folytatása, mely Rose és Phil már-már mesébe illő, gondtalan szerelmének korántsem ilyen felhőtlen és problémáktól mentes továbbgondolása.
Az Erdélyben töltött idilli hét nap után eljött az idő, mikor szembe kell nézni az akadályokkal, s megoldást kell keresni azok leküzdésére. A társadalmi különbségekből adódó gondok, a hercegi "hivatás" negatív velejárói, a tiszteletért és befogadásért folytatott állandó harc, a médiával való örökkévaló csata, a királyi családba történő beilleszkedés nehézségei mind-mind olyan helyzeteket szül, amely komoly próbatételek elé állítja a szerelmüket. S ez még csak a kezdet... Országokon átívelő dráma és romantika, nyomorúság és gazdagság, nevetés és sírás, boldogság és kilátástalanság, egészség és betegség, bizalom és árulás, küzdés és feladás, élet és halál. Drámai történet egy párról, akik nem féltek szembemenni a világgal azért, hogy bebizonyítsák szerelmüket és egymáshoz tartozásukat. "Az életben nem tette rá az apjára a telefont, de most megtette másodszor is. Csak a külsőségek, a sajtó, a rang. Phil bajban van, és senki meg nem kérdezi tőle, miben segíthetne. Az Isten küldte neki Rose-t. Annyi mindent tanult tőle: szerelmet, önzetlenséget, hálát. Philip és Rose. Eztán már csak így emlegetik majd őket: Philipék vagy Rosék. Többes számban, mert ők már egyek. Elmosolyodott. De abban a pillanatban végigfutott rajta a félelem, amit ő soha életében nem érzett. Mi van, ha ... meghal. Erre gondolni sem mert, s nem is tette eddig.”

A herceg szerelme ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 181 Ft

A herceg szerelme ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4716
ekönyv hossza 205 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A herceg szerelme
Regisztrálok