A jackman

ebook
0 értékelés (érték: 0)
A pásztorlegényből betyárrá lett Jegenye Pál újabb kalandjait ismerhetjük meg a könyvből. A siralomházból Amerikába szökött fiatalember testőr (jackman) lesz egy dúsgazdag, magyar származású család egyik tagja mellett, hogy megoltalmazza őt az életére törő merénylőtől. Szerelembe esik a família ifjabb leányával, Jessicával, nem is sejtve, hogy otthon maradt kedvese, Eszter az ő gyermekét hordja a szíve alatt.

Mind az Újvilágban, mind az óhazában aggódó asszonyok féltik életét. Köztük Csépe Bozsó, a szerelmes boszorkány igyekszik megóvni őt a végzetétől.

A jackman Szilvási Lajos családregény sorozatának tagja. A szerző életében a sorozat első három része (A bojnyik, A jackman és A kísértet) jelent meg. A vincellér – a sorozat negyedik kötete – csak a halála után 12 évvel, 2008-ban juthatott el az olvasókhoz. Szilvási Lajos munkáit eddig több mint 10 millió példányban adták ki Magyarországon és külföldön.
A jackman ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 394 Ft

A jackman ekönyv adatai
egyedi szavak száma 18559
ekönyv hossza 760 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Alinea Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A jackman
Regisztrálok