A kalóz királylány

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A kalózkirálylány a díjnyertes Ribizli a világ végén című mesegyűjtemény párja. Akötet a világ minden tájáról gyűjt össze és mesél újra történeteket merészlányokról, megértő fiúkról és más, a közhelyeken túlmutató, izgalmasfigurákról.
2020-ban dr. Zalka Csenge Virág kapta az Év Gyerekkönyvírója díjat a Ribizli a világ végén című mesegyűjteményért. A kalózkirálylány a díjnyertes könyv párja. Az első kötet - alcíme szerint - Régimagyar népmesék mai gyerekeknek, a mostani pedig a világ minden tájáról gyűjtössze és mesél újra történeteket merész lányokról, megértő fiúkról és más, aközhelyeken túlmutató, izgalmas figurákról.
A szerző gyakorlómesemondó, így a hagyományos történeteket a mai közönség érdeklődésénekmegfelelően válogatja és fogalmazza újra közérthető és szerethetően mainyelven. Eközben megőrzi és továbbadja a mesék eredeti cselekményét, fontoskérdéseit és évszázadokon át őrzött, ma is elgondolkodtató, változatoskincseit.


A kalóz királylány ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 361 Ft

A kalóz királylány ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5741
ekönyv hossza 259 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Móra Könyvkiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A kalóz királylány
Regisztrálok