A káosz évei

Vörös lázadás 4.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A ​Vöröslázadás-trilógia hőseként felemelkedett Darrow-t mostanra sokféle névenismerik bolygószerte. Van, aki apának hívja. Más felszabadítónak. Megintmás hadvezérnek. S vannak, akik Aratónak. Ő azonban mindennek ellenéreismét fiatal fiúnak érzi magát, miközben nehéz szívével a sápadt kékbolygó felé zuhan vörös páncéljában, hatalmas seregével. A háborútizedik, Darrow életének harminckettedik évében járunk.

Egy évtizeddel ezelőtt Darrow volt annak a forradalomnak a hőse,amitől azt remélték, hogy majd felszabadítja a Társadalmat. Béke ésszabadság helyett azonban végtelen háború dúl a világokban. Darrow-nakezért egy újabb, elkeseredett küldetésre kell most indulnia, mellyelkockára tesz mindent, amiért eddig harcolt. Továbbra is hisz abban, hogymegmenthet mindenkit, de vajon képes lesz-e arra, hogy közben neváltozzon át borzalmas szörnyeteggé?
A különböző bolygókon átívelő útját ráadásul olyan új szereplőkfonják körbe, akik örökre megváltoztatják a sorsát: egy menekülttáborbólérkező vörös lány, aki olyan életet kap, amiről álmodni sem mert; egymegtört szürke ex-katona, akinek a galaxis legnagyobb értékét kellellopnia akár az élete árán is; és egy kitaszított arany trónörökös, akimentorával vándorol a csillagok közt, siratva azt a világot, amitDarrow eltörölt, de bízva a visszatértében.

Míg a Vörös lázadás-trilógia egy univerzum végét örökítette meg, A káosz éveiegy új kezdetének az első krónikája. A New York Times bestsellerszerzőPierce Brown új ciklusa ismét bukásról és felemelkedésről szól, ámezúttal népszerű hőse mellett új szereplőket is megismerhetünk ebben azepikus történetben, ami új izgalmaival és emlékezetes jeleneteivel méltófolytatása Darrow küzdelmének.


A káosz évei ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 346 Ft

A káosz évei ekönyv adatai
egyedi szavak száma 14484
ekönyv hossza 882 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Agave
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A káosz évei
Regisztrálok