A kereső - Az elégedetlenek jógája

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Én vagyok a kereső, akeresés maga, és az, akire a keresés irányul.

Max az amerikai álom tökéletes megtestesítője. Görög bevándorlókgyermekeként egy lepukkant, veszélyes lakótelepen nőtt föl New Yorkban, derengeteg munka és még több szenvedés árán immár mindent megszerzett, amirőlcsak álmodni lehet: pénz, siker és egy menő állás a Wall Streeten.

Max azonban elégedetlen. A szívében ugyanis olyan űr tátong, amit semmifélevagyon, elismerés vagy kapcsolat nem tud betölteni.

Elégedetlensége őrült kalandra indítja, az interneten egy mitikus jóginyomára bukkan, és mindent hátrahagyva elindul, hogy felkutassa… egyenesen aHimalájára. Végül keresztül-kasul bejárja Indiát a válasz nyomában: zsúfolt,illegális piacok, zajos városok, fagyos éjjeli hegymászás, egy aszálysújtotta falu... Max nem adja fel, amíg választ nem kap a kérdéseire: valóbanképesek a jógik vízen járni? Tényleg élhetnek kétszáz évet öregedés nélkül?Elérheti-e egy hús-vér ember a tökéletes lelki békét?

A kereső nem csak egy lélegzetelállító kalandregény, de egyben a belsőátalakulás, a jóga himnusza is, amely a mai ember szemszögéből mutatja be ahalhatatlan világ keresésének örök történetét.

A szerzőről:

Karan Bajaj 1979-ben született Indiában, a Himalája lábánál, és itt is nőttföl. Ma már New Yorkban él, de írásait és életét átitatja a keleti misztikaés a jóga. Nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint jógiként élni anagyvárosban. Könyvei mind nyugaton, mind Indiában nagy sikert értek el, Akereső Indiában Nr. 1 bestsellerré vált.

A kereső - Az elégedetlenek jógája ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 413 Ft

A kereső - Az elégedetlenek jógája ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8005
ekönyv hossza 349 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Fumax Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A kereső - Az elégedetlenek jógája
Regisztrálok