A kis Esthajnalcsillag

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Annabell egy szegény sorsú család gyermeke. Egy, a várostól távol eső tanyán élnek szüleivel. Földműveléssel. és állattartással foglalkoznak. Az anya a piacra viszi be eladni azt, amit megtermelnek. Ebből gyűjtögetik össze kevéske pénzüket. Lánya, mikor teheti vele tart. Már gyerek kora óta segít szüleinek a ház körül. A szülők mindennél jobban szeretik, és a legjobbat akarják számára. Ezért mindent meg is tesznek. Annabell, egy ügyes, okos, szorgalmas lány. Igaz, élete nem egyszerű, mert mivel szegény, sok bántás éri. De ő ennek ellenére sem adja fel álmait.
Szülei egy beszélgetés alkalmával annyira felzaklatják, hogy el szökik otthonról. Hosszú ideig nem kerül elő. Ez idő alatt is sok mindenen megy keresztül, ami felnyitja a szemét. Élete ez után vesz hatalmas fordulatot. Olyan fordulatot, amire még ő maga sem gondolt.

A kis Esthajnalcsillag ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 023 Ft

A kis Esthajnalcsillag ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2232
ekönyv hossza 87 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A kis Esthajnalcsillag
Regisztrálok