A kötényes kislányhoz

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az élet egy hatalmas játszma. Kihívások bukások, győzelem
Sokan úgy tesznek, mintha ezt észre sem vennék és nem merik felvenni vele a harcot. A kifogásokat lexikonba lehetne foglalni.
Az életemben sok minden voltam. Majdnem félévszázados külföldi tartózkodásom alatt a pakoló munkástól, a hólapátolótól, biztosítási matematikusig, karriert csináltam a bankokban. Voltam munkanélküli, de ha elestem mindig felálltam.
Verseimet amiket az utóbbi 5 évben írtam, szeretettel adom azoknak, akik úgy az élet értelmén, mint az értelmetlenségén elgondolkodnak.
Mindenki keres kiutat és szeretne boldog lenni.
En a kötényes kislányt egy reinkarnációs hipnózis alatt találtam meg. A sors nem engedte meg a beteljesülést. De maga a tudat, hogy létezik, már boldoggá tett.
Szeretném, ha a verseim tartalma behatolna az életetekbe, és ha elfogadjátok csak annyira, hogy gondolatokat ébreszt bennetek, akkor tudni fogom, hogy nem vagyok egyedül és nem hiába írtam.

Üdvözlettel

Eiger Levente

A kötényes kislányhoz ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 180 Ft

A kötényes kislányhoz ekönyv adatai
egyedi szavak száma 2090
ekönyv hossza 53 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A kötényes kislányhoz
Regisztrálok