A kubai affér

ebook
0 értékelés (érték: 0)

DanielGraham MacCormick - röviden Mac - élete nagyon is jónak tűnik. Harmincötévesen Key Westben él, egy tizenkét méteres horgászhajó, a The Mainetulajdonosa, amelyet bérbe ad. Öt évet töltött a seregben, gyalogos tisztkéntkétszer szolgált Afganisztánban. Egy Ezüst Csillaggal, két Bíborszívvelvalamint több olyan sebhellyel tért vissza, amelyek nem sülnek le, no meg ahajót terhelő jókora bankkölcsönnel. Igazság szerint Mac pénzügyei eléggégyönge lábon állnak.

Egy napon a híres Zöld papagáj bárban ücsörög, s az életen elmélkedik,miközben Carlost várja, a sikeres miamii ügyvédet, akinek meglehetősen sokköze van Castro-ellenes csoportokhoz. Carlos ki akarja bérelni Macet meg ahajóját egy tíznapos horgászversenyre Kubába, ő azonban sejti, hogy többrőlvan szó, és elutasítja az ügyvéd ajánlatát - a normál áron. Ám amikor azajánlati ár eléri a kétmillió dollárt, hajlandó meghallgatni az üzletiajánlatot, és beleegyezik a találkozóba Carlos ügyfeleivel, egy csodaszépkubai-amerikai nővel, Sara Ortegával s a titokzatos idősebb számkivetettel,Eduardo Valazquezzel.

Kiderül, hogy Sara nagyapja hatvanmillió dollárt rejtett el Kubában, amikorelmenekült Castro forradalma elől. A Havanna és Washington közti "kubaienyhülés" idején, Carlos, Eduardo és Sara tudja: csak idő kérdése, mígvalaki véletlenül vagy szándékosan megtalálja az elrejtett pénzt. Mac azzalis tisztában van, hogy ha elfogadja a munkát, gazdagon távozik... vagynem.

A műfaj igazi mesterének a rá jellemző humorral, ragyogóan és lenyűgözőhitelességgel megírt legújabb regénye.

"Nelson DeMille egy igazi mester." Dan Brown

A kubai affér ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 748 Ft

A kubai affér ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8811
ekönyv hossza 548 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A kubai affér
Regisztrálok