A labirintus

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Moretti doktornő egy biokémiai és biotechnológiával foglalkozó laboratorium vezetője, és egyetemi oktató Milábóban. Meghívást kap, hogy látogassa meg a földi paradicsomként emlegett mesterséges parkot egy távol-keleti fensíkon. Mint tudós, alig várja, hogy megcsodálhassa a különleges növényekből létrehozott labirintust, melyet a jövő leghíresebb és leglátogatottabb családi szórakoztató parkjaként terveznek bemutatni a közeljövőben, s éppen emiatt titokban kell tartania az utazását, nehogy előre kitudódjon róla valami. A tudós szemével nézve, a park valóban páratlan a genetikailag módosított, óriási növényeivel, a valóság azonban teljesen más.

Pár nap múlva kiderül, hogy a park bizonyos helyein képtelenség a karbantartási munkák elvégzése, emberek tűnnek el nyom nélkül, és egyes génmódosított, óriásivá nőtt növények olyan félelmetes technikát fejlesztettek ki maguknak, hogy leleményes módon csapdába csalják akár a kétlábú áldozataikat is, nem csak a rovarokat. Mindezeken túl még az őslakosok is megpróbálják szabotálni a parkot, ami az ő szent helyükön épült.

Moretti doktornő is kishíján áldozatul esik, rémisztő események szemtanúja és elszenvedője másokkal együtt. A park tulajdonosa és őrült vezetője mindezt azzal magyarázza, hogy befektetőket kell találni, akik sok pénz fektetnek a vállalkozásába, s akkor minden problema megoldódik. Nem veszi figyelembe az emberi tényezőket, a rejtélyes eltűnéseket, a haláleseteket, csak az lebeg a szeme előtt, hogy hírnevet és dicsőséget szerezzen magának, amiért bármire képes.
Vajon a természet meddig tűri mindezt?

A labirintus ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 567 Ft

A labirintus ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4775
ekönyv hossza 187 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ágenda Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A labirintus
Regisztrálok