A legfényesebb csillag az égen

ebook
0 értékelés (érték: 0)

"""Magával ragadó történet."" - Heidi Swain, bestsellerszerző

Ahol egy történet véget ér, ott egy másik elkezdődik - Lisa csillagászként fürkészte az eget, és amikor fürkésző pillantása Alexre esett, meglátta, hogy a zord külső mögött egy szeretetre méltó férfi rejtőzik. Alex, Lisa és a fiuk, Connor boldog kis univerzumot hoztak létre hármasban. De Lisa tragikus hirtelenséggel elhunyt egy vonatbalesetben, és a világuk atomjaira hullott. A férfit maga alá temeti a gyász, és súlyos teherként nehezedik a vállára, hogy egyedül kell felnevelnie hatéves fiát. Hogy boldogulnak kettesben Connorral anélkül, hogy Lisa fényt hozna az életükbe?
Ekkor megjelenik négy idegen. Két férfi és két nő, akik ugyan sosem találkoztak Lisával, de akiknek Lisa halála mégis gyökeresen megváltoztatta az életét. Alex megismeri a történetüket, és rádöbben, hogy talán az élet mégsem olyan könyörtelen és értelmetlen, amilyennek gondolta. És talán a jövő mégiscsak meg van írva a csillagokban...

A díjnyertes romantikus regényeiről híres Dani Atkins egy szívfacsaró szerelmi történettel érkezik a magyar olvasókhoz. Regényének középpontjában egy megözvegyült férfi áll, akinek meg kell küzdenie a kérdéssel: vajon mindent másképp csinált volna, ha tudja, hogy a felesége nemsokára már nem lesz mellette?

""Gyönyörűen megírt történet... Egyszerre szívet tépő és felemelő regény a szerelemről, a veszteségről és az önfeláldozásról."" - Heat

""Atkins írásából süt az együttérzés, mégis közvetlen."" - Mail on Sunday

""A szerelem és a veszteség figyelemre méltó története."" - My Weekly

""Szívből jövő történet az anyai szeretet erejéről, az áldozatokról és a második esélyről."" - Alice Peterson

""Az érzelmes szerelmi történetek királynője új, csodás könyvvel jelentkezik."" - Sun

""Érzékeny témát dolgoz fel nagy együttérzéssel, úgyhogy jó, ha van kéznél zsebkendő."" - Belfast Telegraph

""Szépséges történet."" - Bella

""Felemelő!"" - Choice"

A legfényesebb csillag az égen ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

A legfényesebb csillag az égen ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7439
ekönyv hossza 423 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A legfényesebb csillag az égen
Regisztrálok