A maffia ölelésében

Maffia 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Letehetetlen könyv.” – Magyar Szerzők Könyvei Blog

Végzetes és szenvedélyes.

Suzanne, a szerelme és a Cosa Nostra elől menekülő angol lány New Yorkban rejtőzik el, azonban rá kell jönnie, hogy a saját érzései elől hiába próbál elmenekülni. Sivár mindennapjaiból a Massimóval való váratlan találkozás ragadja ki, amelynek eredményeképpen ismét Szicíliában, a szenvedély és a félelem birodalmában találja magát.

Vajon ezúttal mégiscsak happy enddel végződik a történetük?

A két szereplőnek legelőször arra kell rádöbbennie, hogy a külön töltött idő alatt minden és mindenki megváltozott. Ugyanakkor azt is megértik, hogy bármennyire küzdenek egymás ellen, összeköti őket a kémia és talán valami több is. A maffia ágyában érzéki jelenetekben bővelkedő, izgalmas folytatása sem fog csalódást okozni az olvasóknak.

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal a vágyat veszi górcső alá, és arra a következtetésre jut, hogy a végzetszerű vonzódás elől nincs menekvés – mint ahogyan a maffia öleléséből sem lehet szabadulni.


„Túlfűtött jelenetek.” – AH Magazin

A maffia ölelésében ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 724 Ft

A maffia ölelésében ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A maffia ölelésében
Regisztrálok