A magyar katonai felsővezető-képzés három évtizede

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Az 1993-ban újraindult magyar katonai felsővezető-képzés 2023-ban ünnepli harmincéves fennállását. E jeles évforduló kapcsán a szerzők arra vállalkoztak, hogy bemutassák a legmagasabb szintű magyar katonai képzés két világégés közötti, a II. világháborút követő rövid és a rendszerváltoztatás után újraindult időszakait.
A képzés mindig igazodott az adott kor elvárásaihoz és kihívásaihoz, tervezői, szervezői és az oktatói pedig mindig arra törekedtek, hogy a hallgatókat a legfrissebb stratégiai tudással vértezzék fel. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a képzés története során számos végzett hallgatót neveztek ki tábornoki rendfokozatba, illetve felsővezetői beosztásba a Honvédelmi Minisztériumban, a Magyar Honvédség, illetve a Honvéd Vezérkar állományában, valamint többen töltöttek, töltenek be a közigazgatásban felelős munkaköröket. A kötetben található információk alapján kijelenthető, hogy a magyar katonai felsővezető-képzés a rendszerváltoztatás utáni három évtized katonai felsőoktatásának egyik sikertörténete.

A magyar katonai felsővezető-képzés három évtizede ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 275 Ft

A magyar katonai felsővezető-képzés három évtizede ekönyv adatai
egyedi szavak száma 5856
ekönyv hossza 318 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ludovika
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A magyar katonai felsővezető-képzés három évtizede
Regisztrálok