A menyasszonyi ruha

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Négy menyasszony.Egy ruha.

A hit, a megváltás és az örökéletű szerelem története.

Charlotte-nak elegáns menyasszonyi ruha butikja van az alabamaiBirminghamben. Különleges tehetsége van ahhoz, hogy menyasszonyokat öltöztessenfel a nagy napra. És ezt őszinte szenvedéllyel teszi. De közeledik a sajátesküvőjének a napja, és mégsem találja a tökéletes ruhát..., és miért nemérzi biztosnak magát abban, hogy hozzá akar menni Timhez?

Ekkor fedez fel egy régi menyasszonyi ruhát az egyik birtokon rendezettjótékonysági árverésen egy ütött-kopott ládában. A ruha vadonatújnak látszik,csupa csillogó selyem és gyöngy, kézzel varrt, a fazonja időtálló. De honnanszármazik? Ki viselte? Ki forrasztotta le a zárat, ki dugta egy katonadögcéduláját a kis erszénybe, ami mellette feküdt? Ki hagyta a pincében egytízéves kislány számára? És ki a lila mellényes titokzatos férfi, aki aztállítja, hogy a ruhát "megváltották"?

Charlotte a ruha történetét kutatja, keresi, ki lehet az új menyasszony,aki viselhetné, és eleinte a kialvóban lévő szerelmi életéről akarja ezzelelterelni a figyelmét. De a történet önálló életet kel, ahogy megismeri alányokat, akik a ruhát viselték. 1912-ből Emilyt. 1939-ből Mary Grace-t.1968-ból Hillaryt. Mindhármuk története tele van ígéretekkel, fájdalommal éssorsszerűséggel. És mind valami páratlant osztanak meg, hiszen a gyönyörűszázéves ruhába aranyszállal beleszőtték az igazságot Charlotte múltjáról, abátorság és hit erejéről, az igaz szerelem megtalálásának örökszépségéről.


A menyasszonyi ruha ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

2 354 Ft

A menyasszonyi ruha ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8290
ekönyv hossza 453 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A menyasszonyi ruha
Regisztrálok