A menyasszonyok ruhája

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Érzelmileg kifinomult, magával ragadóan izgalmas.” – Daily Mail

„Ha egyszer belekezdesz, nem tudod letenni” – Heat

Három nő. Három szerelmi történet. Egy ruha. Suzanne álmai férfijához készül hozzámenni, azonban az esküvő előtti napok egyre inkább egy rémálomhoz hasonlítanak. Vajon ki tudja deríteni az igazságot a vőlegényével kapcsolatban a nagy nap előtt? Bella élete sínen volt, de a leánybúcsú napján minden megváltozott. Minden erejét be kell vetnie, hogy újra felépítse jövőjét, és eldöntse, hogy kivel akarja leélni azt. Mandy nagymamája fülig szerelmes lesz, de a családja nem nézi ezt jó szemmel. Ahhoz, hogy a nagymamája álmai valóra válhassanak, Mandynek meg kell terveznie egy titkos esküvőt, és meg kell találnia hozzá a megfelelő ruhát.

Dani Atkins, nemzetközi bestsellerszerző szívmelengető romantikus regénye három idegen szövevényes történetét mutatja be, akiknek az életét egy tökéletes menyasszonyi ruha kapcsolja össze.

„Gyönyörű, érzelmes és szívmelengető olvasmány.” – LoveReading

„Csodás történet, tökéletes lezárással.” – Faith Hogan, díjnyertes bestsellerszerző

A menyasszonyok ruhája ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

3 543 Ft

A menyasszonyok ruhája ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A menyasszonyok ruhája
Regisztrálok