A munkatárs

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Két nő. Egy iroda, tele titkokkal.

Dawn Schiff különös szerzet. Legalábbis mindenki így gondolja a Vixed táplálékkiegészítőket gyártó cégnél, ahol a nő könyvelőként dolgozik. Furcsa dolgokat mond. Nincsenek barátai. Ezenkívül minden munkanap pontban 8:45-kor ül le az asztalához.

Így amikor Dawn egy reggel nem jelenik meg az irodában, munkatársa, a gyönyörű és népszerű Natalie Farrell – aki öt éve a cég legjobb értékesítési képviselője, és szinte teljes ellentéte Dawn-nak – nagyon meglepődik. Aztán kap egy nyugtalanító, névtelen telefonhívást, amely mindent megváltoztat...

Kezd értelmet nyerni számára, hogy Dawn nem csupán egy különc kívülálló. Valaki üldözi.

Natalie ellenállhatatlan késztetést érez, hogy segítsen kollégájának. Hamarosan egy macska-egér játszmában találja magát. De vajon ki az igazi áldozat?

Egy dolog azonban hamar nyilvánvalóvá válik: valaki szívből gyűlöli Dawn Schiffet. Annyira, hogy gyilkolni is képes lenne.

A New York Times és a USA Today bestsellerszerző Freida McFadden regényének minden részletét a rejtély és az izgalom járja át. Hamisítatlan thriller megannyi csavarral.

„Rendkívül erős karakterek.” – The Sleepy Reader

A munkatárs ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

4 172 Ft

A munkatárs ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A munkatárs
Regisztrálok