A negyedik majom

4MGY 1.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A ​Négy MajomGyilkos több mint öt éve tartja rettegésben Chicago lakóit. Az áldozatairendre fiatal lányok, módszerei és „védjegye” különösen kegyetlen. Arendőrség még ennyi év elteltével is csupán a sötétben tapogatózik, mígegy nap halálos gázolással történő balesetet jelentenek egybuszmegállóban. Kiderül, hogy az áldozat a Négy Majom Gyilkos. Ahelyszínelés során többek közt egy naplót találnak nála, és minden arrautal, hogy a régóta keresett gonosztevő épp elrabolt egy utolsóáldozatot, mielőtt váratlanul utolérte a vég.

Sam Porter nyomozó, a gyilkosra specializálódott egység vezetőjetudja, hogy nagyon kevés ideje maradt megtalálni az elrabolt lányt. Asorozatgyilkos naplóját olvasva belemerül egy pszichopata tudatába éskülönös élettörténetébe, és olyan dolgokat talál, amikre nem lehetfelkészülni. Rohamosan fogy az idő, és a Négy Majom Gyilkos még atúlvilágról is gúnyt űz a rendőrségből ebben a mesterien megírt,lebilincselő thrillerben.

J.D. Barker regényében a Hetedik és A bárányok hallgatnakhangulata találkozik, miközben a szerző remekül gondolja végig ésújítja meg a sorozatgyilkosokra épülő történeteket egy olyanfőgonosszal, akit egyhamar nem felejtünk el.


A negyedik majom ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 953 Ft

A negyedik majom ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8294
ekönyv hossza 507 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Agave
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A negyedik majom
Regisztrálok