A nyolc brokáttekercs

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A Nyolc Brokáttekercs nyolc egyszerű gyakorlatával megőrizhetjük egészségünket, ha pedig betegek vagyunk, meggyorsíthatjuk gyógyulásunkat. Kínaiak milliói lazítanak minden nap ezekkel a lágy nyújtásokkal és forgatásokkal, amelyek serkentik a vér és a Chi (Qi, belső energia) keringését, erősítik a belső szerveket.


Általános, a fizikai és szellemi teljesítő- illetve állóképességet növelő gyakorlatok, felszerelés és hosszas előkészületek nélkül, egyedül, akár az ágyában ülve is végezhetőek. A könyv egy ülve és egy állva végezhető gyakorlatsort tartalmaz. Az előbbi kiváló segédeszköz a reggeli friss ébredéshez, illetve különösen ajánlható azoknak, akiket betegségük ágyhoz köt, és emiatt keringésük gyenge. Az utóbbi, álló sorozatot korhatár nélkül javasoljuk mindenkinek, különösen az ülő foglalkozást végzőknek.


A Nyolc Brokáttekercs több egyszerű tornagyakorlatnál. A szerző így ír erről: „Manapság rengeteg ember fordítja minden erejét az anyagi javakért folytatott küzdelemre, miközben spirituálisan szenved. Figyelmetlenül és fanatikusan száguldanak át céltalan és értelmetlen életükön, nem értik, mi hiányzik. Sokuk kábítószerekben keres átmeneti enyhülést fájdalmaira. Meggyőződésem, hogy ha ezek az emberek tanulmányoznák a több ezer éves spirituális gyakorlatokat, megtalálnák a mai társadalomban elengedhetetlenül szükséges mentális egyensúlyt.”

A nyolc brokáttekercs ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

709 Ft

A nyolc brokáttekercs ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7418
ekönyv hossza 143 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Lunarimpex Bt.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A nyolc brokáttekercs
Regisztrálok