A páviánnő

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Haggard tizennégy részes Allan Quatermain sorozatának harmadik kötete a Páviánnő. A történetben Allan Quatermain elmeséli, hogyan vette el gyermekkori szerelmét, a második feleségét, Stellát. Milyen kalandokat éltek át együtt az afrikai bennszülött népek közt, s akadtak egy elveszett törzsre, melyen egy titokzatos lény uralkodott. Stellának volt egy szolgálólánya, akit csecsemőkorában páviánok elraboltak, majd pár évre rá sikerült tőlük elragadni. Ő volt Hendrika, a páviánnő…

A szerzőről: Henry Rider Haggard (1856-1925) korának híres brit írója, aki gyarmati tisztviselőként a gondjára bízott területeken nyitott szemmel és füllel járt. Hatott rá a dél-afrikai táj, a nép, a folklór és történelem. Az "elsüllyedt világok" témájának megteremtője, de nem idegen tőle az "Indiana Jones" stílusú misztikus-titokzatos kalandos történetvezetés, vagy a halhatatlanság és az igazi öröklét gondolata sem.


A páviánnő ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

543 Ft

A páviánnő ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4468
ekönyv hossza 159 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Hermész Média Kft.
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A páviánnő
Regisztrálok