A pénzváltó

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Ennek a Moszad-akciónak a hideglelősen valószerű történeteazzal kezdődik, hogy Herclija gyönyörű strandjára, ahol az ügynökség műveletiosztályának igazgatója éppen házassági évfordulójának megünneplésére készül,sürgős hívás érkezik a miniszterelnöki irodából. Valamit sürgősen tenni kell,mert a palesztin rakéták a legutóbbi támadásból ítélve az izraeli fővároshozmind közelebbi célpontok elérésére képesek.

Avram Meir a 39 fokos nyárban nem térhet vissza családjához,még aznap éjszaka hozzá kell fognia egy különleges osztag megszervezéséhez. Afeladat: megakadályozni a Hamász soronlévő rakétaüzletének lebonyolítását. Akülönítménynek ezúttal a szervezet főpénztárnokát kell levadásznia, olyanszemélyt, aki évtizedek óta képes voltláthatatlan maradni.

A zöld pecsét William G. Winkler regényeinek címlapjánjelképes emlékeztető az olvasó számára: a szerző minden könyve a világunkatfelügyelő titkos vagy nem is annyira titkos szervezetek háborújáról szól. Mindenreelszánt terrorszervezetekről és bűnszövetkezetekről, és az ellenük felsorakozótitkosszolgálatokról. Terroristák, bérgyilkosok és merénylők az egyik oldalon,ügynökök, kémek, titkosszolgák a másikon. Állandó viaskodásuk többnyire úgynyomja rá bélyegét az átlagember életére, hogy nem is tud róla. És még hasokszor nemes célért harcolnak is, ők a modern világ igazi vámpírjai.


A pénzváltó ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 780 Ft

390 Ft

A pénzváltó ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6599
ekönyv hossza 234 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A pénzváltó
Regisztrálok