A rettegés piramisa

ebook
0 értékelés (érték: 0)

A piramisok közelében nyüzsgő európaiakat titokzatosbűncselekmény tartja rémületben, melynek gyanúsítottja egy Kairóban nyaraló magyartársasági hölgy, akit környezete intelligens, szelíd, kifejezetten barátságosés jóindulatú úrinőként ismer. De csak a szemtanúk jelentkezéséig, akik abűntett elkövetésekor Blanka von Flickenstein grófnőt látták az áldozat, akairói magyar sajtóattasé társaságában. Nem sokkal később, amikor a KairóiMúzeum menedzsere is gyilkosság áldozata lesz, és egy szemtanú ismét csakBlankát ismeri fel a nyílt utcán kivégzett flrfi mellett, a kétségekbizonyossággá válnak.

Az igazság azonban még így sem teljes, s kiderítéséhez több türelemés motiváció kell, mint amennyi az ügy mielőbbi lezárásában érdekelt kairóirendőrségnek van. Blanka fia, Alex nem hagyja annyiban a dolgot, már csak azértsem, mert édesanyja letartóztatása után szerelme, Paulina is nyomtalanuleltűnik. Ebből a fiatalember arra következtet, hogy a rejtélyesbűncselekménysorozatban semmi sem az, aminek látszik és senki sem az, akinekhiszik.

Halétezik olyan, hogy női krimi, akkor Bora Ildikó egzotikus bűnügyi történeteiebbe a különleges műfajba sorolandók. A szerző Claire Kenneth fantáziáját és Vavyan Fablehumorát oly erős cselekményvezetéssel kombinálja, mely egy pillanatra semhagyja lankadni az olvasó figyelmét.

A rettegés piramisa ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 016 Ft

A rettegés piramisa ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8404
ekönyv hossza 389 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Atlantic Press Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A rettegés piramisa
Regisztrálok