A slag

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Fokföldi Tivadar főhadnagy általában rossz helyre lép. Mások tyúkszemére. Hiába jó rendőr, ha többen mondanák el a gyászbeszédét, mint ahányan gratulálnának neki egy sikeres ügy lezárása után.A dolgok megváltoznak, mikor egy Amerikából hazatérő ifjú titán Zsombhor Zsolt /a H néma/ lesz a társa és kapnak egy komoly ügyet: egy lövés dördült el a kerületben, vajon ki lőtt és lőttek-e egyáltalán? A hadnagy amerikai egoja és a magyar valóság néha összeütközik, kiderül egy külhonból hazaszakadó magyar életéből kiesett pár évtized Magyarország és emiatt olyan tanácstalanul áll a válláig sem érő parancsnoka mellett, mint tejbegrízét vesztett napközis.Az ügy nem nagy ügy, minden a helyén, mindent gyorsan le lehet és le kell zárni, ám Fokföldi főhadnagynak nagyon hiányzik valami: a slag az udvarról. Ami mindenkinek mellékes, de Ő nem hagyja annyiban. A nyomozás halad előre, a főhadnagy előléptetési esélyei egyre hátrább, Zsombhor hadnagy próbál képben lenni, de már az is siker, ha a keretig eljut.

Célba ér-e a főhadnagy vagy koszorúk tömegében százados lesz? Eléri-e Zsombhor hadnagy, hogy egyből megérti, amit egy magyar bűnöző mond? Van-e olyan most Magyarországon, hogy lehetetlen? Bakker Gyuri könyve egyszerre korrajz a mai magyar valóságról, egy vidám mese az egyszeri rendőrről, egy rejtélyeket feltáró krimi és egy hangos mosoly oldalakon keresztül.

A slag ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 882 Ft

A slag ekönyv adatai
egyedi szavak száma 6379
ekönyv hossza 246 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Publio Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A slag
Regisztrálok