A sors vörös fonala 1.

Az Until We Meet Again sorozat alapjául szolgáló regény

ebook
0 értékelés (érték: 0)

30 évvel ezelőtt Korn és Intouch egyetemi tanulók voltak Bangkokban.
In belépett Korn életébe annak ellenére, hogy tudta, Bangkok egyik legbefolyásosabb emberének, egy maffiózónak a fia.

Eleinte Korn ellökte magától Int, de végül nem tudott ellenálni a fiúnak, aki tele volt élettel, míg ő épp az ellenkezője volt, és végül úgy döntött, hogy beengedi őt a szívébe.

Ám egy olyan világban, ahol a kapcsolatuk elfogadhatatlan volt, és még a szüleik is ellenezték a kapcsolatukat, Korn és In szerelme halálra volt ítélve. A káosz közepette, amíg Intouch harcolt a jövőjükért, Korn nem tudta elviselni a szerelme szenvedését és úgy döntött, hogy feladja. Azon a napon két pisztolylövés hangja szelte át a levegőt...

A történetük tragédiába torkollott, de valami ekkorra már elválaszthatatlanul egymáshoz kötötte , és együtt tartotta őket még a haláluk után is.

Évekkel később, egy Thaiföldre nemrég visszatért fiú, Pharm, aki elsőéves a T-Egyetemen, úgy nőtt fel, hogy mindig úgy érezte, valakire vár.
Rejtélyes rémálmok kísértik, amik miatt mindig könnyes arccal kel fel, fél a hangos zajoktól, és egy anyajeggyel a halántékán, még mindig azt érzi, hogy valaki hiányzik neki.

Ahogy Dean is, harmadéves a T-Egyetemen és az úszócsapat kapitánya,aki szintén azzal tölötte eddigi életét, hogy kutatott valaki után, akinek az arcára nem emlékszik.
A sors vörös fonala, ami összekötötte őket az előző életükben, újra egymás felé húzza a két fiút. Összeköti őket egy múlt, amire talán nem is érdemes visszaemlékezni, és egy szerelem,amely felejthetetlen.
Mert a vörös fonal, ami összeköt két szívet, mindig visszavezeti az egyiket a másikhoz. Legyen akár összegabalyodva, vagy megfeszítve, de el nem szakad, sohasem.

Az Until we meet again napjaink legnépszerűbb, és talán a legmeghatóbb BL regénye és TV sorozata.
Egy olyan szerelem története, amely még a halált is legyőzte.

A sors vörös fonala 1. ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 142 Ft

A sors vörös fonala 1. ekönyv adatai
egyedi szavak száma 4424
ekönyv hossza 165 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Művelt Nép Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A sors vörös fonala 1.
Regisztrálok