A sorsod nem áldás

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Egy kivételes nő története.” – Time of India

„Megható szívszorító és nyers!” – J Bronder Book Reviews

Öt lövés örökre megváltoztatta a sorsukat… Surka gyönyörű, életvidám, fiatal nő volt, mesébe illő élettel. Szerető férjével és két gyermekével egy szép kis házban laktak egy lengyelországi faluban. Azt hitték ezt semmi sem döntheti romba. A második világháború kitörését követően a család nem számított arra, hogy a németek eljutnak az idilli falucskába, azonban hamar rá kellett jönniük, tévedtek, boldog életük pedig teljesen odavész. A közeli gettóban találtak menedéket, miután elmenekültek otthonról. Itt szembesültek azzal, hogy a Gestapo éjjelente teherautóval viszi el a zsidókat, akik soha nem térnek vissza. A család úgy dönt a legjobb lehetőségük, ha a hatalmas, sötét erdőbe menekülnek. Fogalmuk sincs, hogy mi vár rájuk a vadonban, de tudják, ez az egyetlen esélyük a túlélésre.

Az izraeli származású Adiva Geffen igaz történeten alapuló regénye kivételes és megindító. Bemutatja, hogy a szeretet ereje a szabadság záloga.

„Erőteljes és különleges.” – Radio New Delhi

A sorsod nem áldás ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
Ekönyv ajánlatunk
ekönyv ár:

3 621 Ft

A sorsod nem áldás ekönyv adatai
egyedi szavak száma 0
ekönyv hossza 0 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A sorsod nem áldás
Regisztrálok