A sötét ötven árnyalata

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Vásárlásod esetén a Trilógia további köteteihez, valamint Sylvia Day Hozzád kötve és Melléd láncolva című ekönyveihez 750 Forint kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Hogyan működik?

Vásárlásodat követően egyedi kuponnal ajándékozunk meg e-mailben, melyet a fenti 4 ekönyv bármelyikére felhasználhatsz. Így kár 3000 Forintot is megtakaríthatsz!


A műről bővebben

A gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey egyedi ízlésétől és sötét titkaitól elbátortalanodva Anastasia Steele kilép a kapcsolatból, és beindítja karrierjét a seattle-i könyvkiadónál.
De a Christian iránt táplált vágy még mindig jelen van minden egyes ébredésénél, és amikor a férfi egy új megállapodást ajánl fel, Anastasia képtelen ellenállni.

Újra lángra lobban perzselően érzéki viszonyuk, és Anastasia egyre többet tud meg sérült és megszállott „Ötven árnyalatának” szívszaggató múltjáról.

Míg Christian belső démonaival harcol, Anastasiának szembe kell néznie a férfi korábbi partnerei iránt érzett dühével és féltékenységével, és meg kell hoznia élete legfontosabb döntését.
A sötét ötven árnyalata ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

A sötét ötven árnyalata ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8598
ekönyv hossza 642 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A sötét ötven árnyalata
Regisztrálok