A szabadság ötven árnyalata

ebook
0 értékelés (érték: 0)
Vásárlásod esetén a Trilógia további köteteihez, valamint Sylvia Day Hozzád kötve és Melléd láncolva című ekönyveihez 750 Forint kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Hogyan működik?

Vásárlásodat követően egyedi kuponnal ajándékozunk meg e-mailben, melyet a fenti 4 ekönyv bármelyikére felhasználhatsz. Így kár 3000 Forintot is megtakaríthatsz!


A műről bővebben

Most mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását.

Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie.

De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei…

A szabadság ötven árnyalata ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 574 Ft

A szabadság ötven árnyalata ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8994
ekönyv hossza 705 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Ulpius-ház
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


magyarildiko

kiemelt akcióról kérek emailt, köszönöm

  • 0
2012-12-13 13:39
Írj véleményt az ekönyvről: A szabadság ötven árnyalata
Regisztrálok