A száműzött zsoldos

ebook
0 értékelés (érték: 0)

Rodrigo Diaz de Vivar, El Cid életét számos legenda övezi, ugyanakkor alakjáról nagyon kevés tény derül ki a korabeli és későbbi forrásokból. Allen Newman regénytrilógiája a történeti forrásokra és irodalmi alkotásokra támaszkodva fordulatos, olvasmányos formában dolgozza fel a reconquista legismertebb alakjának élettörténetét.

A trilógia második kötetében El Cid előbb kegyvesztetté, majd egy királyi engedély nélkül indított hadjárat miatt száműzötté válik, és végül Zaragozában, Al-Muktadir emírnél lel menedéket, mi több, az emír hadvezére lesz. Ám amint attól rettegett, elérkezik az idő, amikor választania kell, hogy egykori uralkodója, vagy a zaragozai emír pártjára áll a harcban.

Miközben Al-Andalusz népei egymással vannak elfoglalva, a fanatikus afrikai berberek átkelnek a Gibraltári-szoroson és szent háborút indítanak a hitetlenek és eltévelyedettek ellen…


A száműzött zsoldos ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

1 724 Ft

A száműzött zsoldos ekönyv adatai
egyedi szavak száma 9233
ekönyv hossza 603 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Gold Book Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A száműzött zsoldos
Regisztrálok