A szörnyeteg

Bostoni bikák

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„L.J. Shen bedobott néhány durva csavart, amiről nem akarsz lemaradni!” – Harlequin Junkie

„Letehetetlen, rekord idő alatt elolvastam, és minden percét imádtam!” – Daisy Knox, írónő

„Sam és Aisling kapcsolata elképesztően fülledt.” – Books Best Blog

Talán mindig is az volt a sorsom, hogy beleszeressek egy szörnyetegbe. Míg a többi kisgyerek nem mert elaludni a szekrényében lakó, éles fogú rémtől, én alig vártam, hogy láthassam az enyémet. Szerettem volna megetetni, megszelídíteni, megérteni. Most pedig itt az igazi fenevad. Sam és én csak a sötétség leple alatt szerethetjük egymást. Amint a történetünk napvilágot lát, és lehull a lepel az igazságról, nekem kell véget vetnem az egésznek. A nevem Aisling Fitzpatrick, és tartozom egy vallomással. Nem Sam Brennan az egyetlen szörnyeteg ebben a történetben.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző, L. J. Shen most sem hagyja cserben olvasóit. A Bostoni bikák-sorozat harmadik kötetet egy olyan tiltott és túlfűtött kapcsolatot tár az olvasók elé, amely biztosan elnyeri az erotikus-romantikus regények szerelmeseinek a tetszését.

A szörnyeteg ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 149 Ft

A szörnyeteg ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8912
ekönyv hossza 469 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A szörnyeteg
Regisztrálok