A vámpírklán adóssága

Vérkötelék 2.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Muszáj most azonnal végigolvasnom ezt a trilógiát, hogy lássam, mi a vége.” – A Romance Reader's Reviews

„Kihagyhatatlan” – My Reviews Today

A győzelem az egyetlen lehetőség. Múlt héten megörököltem a több milliárd dolláros Le Spyre-vagyon minden egyes centjét. De könnyebb lehúzni egy pár tequilát, mint szembenézni szeretett nagymamám váratlan halálával. Bár túl vagyok a vámpírok játékán, mégsem egyszerű megszabadulni Kyrostól így, hogy kétségtelenül van valami természetfeletti, amely összeköt minket. Az Adósoknak szükségük van a segítségemre. A nagymamám pedig megérdemli, hogy bosszút álljak érte. Valamint... a harmadik vércsere során történt velem valami. Most már hivatalos, nem a paranormális szabályok szerint folytatom a harcot. Kizárólag a saját törvényeimet követem – és nem állok le, míg sikerrel nem járok. Mert ha a saját feltételeim szerint lépek be az Ingeniumba, nincs visszaút.

A USA Today bestsellerszerző Kelly St. Clare ismét egy vággyal és fordulatokkal teli regénnyel kápráztatja el a magyar olvasóközönséget. Minden pillanata veszéllyel fűszerezett édes csábítás.

„Pörgő és vérpezsdítő olvasmány.” – Past Midnight

"Micsoda fordulatok!” – Blushing Babes are Up All Night

A vámpírklán adóssága ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár:

3 779 Ft

A vámpírklán adóssága ekönyv adatai
egyedi szavak száma 8373
ekönyv hossza 505 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A vámpírklán adóssága
Regisztrálok