A vámpírok játéka

Vérkötelék 3.

ebook
0 értékelés (érték: 0)

„Igazán szexi páros.” – A Romance Reader's Reviews

„Vicces, dögös és romantikus.” – Past Midnight

A király adja ki a parancsot. Nagyon elszúrtam a dolgot, és most szembesülnöm kell a súlyos következményekkel. A falak összezárulnak, ahogy a nagyanyám emléke iránti kötelességem és a Kyros iránti lehetetlen érzéseim között próbálom megtalálni az egyensúlyt. És akkor még itt van ez a rohadt ember-vámpír hibrid dolog is, amivel meg kell birkóznom. A probléma az, hogy már nem vagyok hajlandó elveszíteni azt, aki ellen kezdettől fogva játszom. A sorsunk egyetlen kockadobáson múlik, és egy rossz mozdulat hatására összedőlhet a kártyatorony, amit fáradságos munkával építettem fel. Ha pedig ez megtörténik, többet veszítek, mint gondoltam.

Kelly St. Clare USA Today bestsellerszerző zárókötete minden várokozást felülmúl. Lélegzetelállító és szexi, egyszerűen letehetetlen. Egy nagyszerű sorozat tökéletes befejezése.” – The Litbuzz Book Hive

A vámpírok játéka ekönyv korlátlan számban letölthető (.mobi és .epub) ekönyv olvasók számára, valamint olvasható böngészőből illetve Apple, Windows 8 és Android alkalmazással is.
ekönyv ár: 3 936 Ft

2 952 Ft

A vámpírok játéka ekönyv adatai
egyedi szavak száma 7648
ekönyv hossza 441 oldal (A5)
ebook olvashatóság
szókincs gazdagság
az ekönyv kiadója: Álomgyár Kiadó
iPad, Iphone, Android
Kindle olvasó esetén


Írj véleményt az ekönyvről: A vámpírok játéka
Regisztrálok